ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Евакуйовано понад 50 осіб з будівлі, де розташовано інформагентство “УНН”

06.12.2017, 12:44
Фото - УНН

У Києві з будівлі по вулиці Хрещатик, 6, де розташовано, зокрема, інформагентство “УНН”, після повідомлення про мінування вже евакуйовано понад 50 осіб. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

“Близько 11:00 до правоохоронців зателефонував чоловік і повідомив, що будівлю по вул. Хрещатик заміновано. За кілька хвилин на місце події прибули слідчо-оперативна група районного Головного управлінь поліції та вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали більше 50 осіб. Триває перевірка будівлі”, - повідомляє поліція.

На місці події працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 259 (“Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності”) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, 6 грудня у Києві невідомі повідомили про замінування будівлі по вул. Хрещатик, 6. У будівлі за цією адресою розміщені, зокрема, офіс інформаційного агентства “УНН”, ресторан японської та італійської кухні Mafia, відділення Ощадбанку. Правоохоронці та вибухотехніки перевіряють інформацію про замінування.

Liked the article?
Help us be even more cool!