ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екс-журналіст "Експресу" поскаржився у прокуратуру на Починка

14.02.2013, 04:09

Колишній співробітник газети «Експрес» Тарас Зозулінський звернувся до прокуратури франківського району міста Львова з заявою про невиплату заробітної плати керівником видання - Ігорем Починком. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Львівської області Мар'яна Гайовська.

За її словами, у заяві йдеться про невиплату зарплати за період з листопада 2012 по лютий 2013 року.

«Прокуратура внесла відомості про  цю заяву до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. І за підслідністю відправила заяву до органів внутрішніх справ, які й проводитимуть розслідування», - зазначила Гайовська.

У відповідь Ігор Починок сказав, що ця інформація не відповідає дійсності. За його словами, Тарас Зозулінський працював у газеті «Експрес» з грудня 2012 року на випробувальному терміні, однак 4 лютого написав заяву на звільнення за власним бажанням.

«У заяві йшла мова про те, що у нього паралізована матір, також минулого тижня госпіталізували батька у лікарню. Тому він просить звільнити його за власним бажанням через те, що він не може виконувати обов'язки журналіста і працювати журналістом. Редакція не могла не піти йому назустріч і не виконати його побажання», - сказав він.

Також Починок додав, що йому нічого не відомо про заяву, подану журналістом у прокуратуру: «Я не займаюсь виплатами, але наскільки я знаю, усі виплати у нас відбуваються регулярно, без затримок, тому ця інформація не відповідає дійсності».

Наразі зв’язатися з Тарасом Зозулінським не вдалось.

Нагадаємо, 6 січня кореспондент  газети «Експрес» Тарас Зозулінський знайшов у своєму домашньому одязі автономний прослуховуючий пристрій. Журналіст  та редакція газети подали заяви та повідомлення про злочин до Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, ГУМВС України у Львівській області, Прокуратури Львівської області та Управління Служби Безпеки у Львівській області.

“Телекритика”

Liked the article?
Help us be even more cool!