ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецьких журналістів, що писали про нелегальний видобуток вугілля, переслідував невідомий на Лексусі

15.02.2013, 01:40

Міліція міста Сніжне Донецької області розслідує факт переслідування і перешкоджання діяльності журналістів одного з донецьких інтернет-видань. Про це 14 лютого розповіла кореспондент сайту donbass.ua Ганна Дроненко, передає "Інтерфакс-Україна".

Вона повідомила, що під час підготовки матеріалу про нелегальний видобуток вугілля в Донецькій області поблизу Сніжного журналісти зазнали переслідувань з боку невідомої особи, що керувала автомобілем марки Lexus.

"Вчора (13 лютого) до нас приїжджали слідчі і повідомили про те, що міліція відкрила два кримінальні провадження за фактом розграбування надр, де ми проходимо свідками, і за фактом переслідування нас, де ми визнані потерпілими", - повідомила Дроненко.

Раніше, 7 лютого, група донецьких журналістів попрямувала на власному автотранспорті в район селища Первомайський, де, за їх даними, працювала нелегальна шахта.

На місці вони виявили, що там ведеться активний видобуток вугілля. Журналісти сфотографували цей процес, після чого попрямували у міський відділ міліції.

"По дорозі в міськвідділ нас почав переслідувати Lexus білого кольору. Зупинився він, не доїжджаючи метрів 100 до міліції", - зазначила Дроненко.

“Українська правда”

Liked the article?
Help us be even more cool!