ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Біля телеканалу "Еспресо" стався вибух. Постраждав депутат Мосійчук, одна людина померла (Відео)

25.10.2017, 23:49
Фото - "Еспресо"

25 жовтня у Києві біля будівлі телеканалу "Еспресо" стався вибух, у результаті якого поранення отримали декілька осіб, зокрема народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Прес-служба депутата повідомила на сторінці у Facebook, що пов’язує інцидент із замахом на народного депутата.

“На виході з телеканалу "Еспресо", коли він виходив з будівлі, стався направлений вибух”, - повідомила прес-служба депутата.

Також у результаті вибуху поранення отримали охоронець нардепа, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала. Особистість четвертої людини поки не відома, повідомляє LB.ua.

Як повідомив “Українській правді” речник Нацполіції Ярослав Тракало, у результаті замаху на нардепа помер один чоловік. “В результаті вибуху постраждали троє осіб, їх всіх забрали швидкі машини. Однак один чоловік приблизно 30 років помер в кареті швидкої допомоги”, - сказав він. Станом на 23:02 не вдалося встановити особу загиблого.

Як повідомляє “Еспресо”, вибух стався на вулиці Адама Міцкевича біля 5-поверхового житлового будинку. Зі слів свідків, вибухнув мопед/скутер або ж якийсь вибуховий пристрій поблизу нього. Тобто вибуховий пристрій був схований у скутері або ж знаходився поблизу нього.

Окрім перехожих, також постраждали автомобілі працівників телеканалу “Еспресо”, а також мешканців будинку.

Вибухом пошкоджені вікна у двох будинках, вхідні парадні двері. На місці працюють поліцейські, рятувальники та вибухотехніки, слідчі.

null
Liked the article?
Help us be even more cool!