ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Білоруський спортивний журналіст стримав слово і з'їв свою газету

17.02.2017, 10:43

Оглядач білоруської спортивної газети “Прессбол” В'ячеслав Федоренков з'їв номер свого видання, стримавши обіцянку. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на сайт видання.

“Хокейний оглядач “Прессбол” В'ячеслав Федоренков дотримав обіцянку і з'їв восьмисмуговий номер рідної газети”, - йдеться в повідомленні.

У лютому 2016 року журналіст пообіцяв з'їсти газету, якщо хокейний клуб “Динамо” (Мінськ) проб'ється в плей-офф Кубка Гагаріна в цьому сезоні.

16 лютого мінське “Динамо” на домашній арені виграло у “Нафтохіміка” з Нижнєкамська, піднялося на п’яте місце в Західній конференції Континентальної хокейної ліги і достроково вийшло в плей-офф.

Федоренков був змушений виконати свою обіцянку. Після завершення матчу “Динамо” - “Нафтохімік” журналіст в присутності колег і гравців “Динамо” з'їв газету в прес-центрі “Мінськ-Арени”. Газета була з'їдена “за допомогою” солянки, купленої в місцевому кафе. Під час “трапези” оглядач порадив колегам не наслідувати його приклад і ніколи не укладати подібних парі.

Фото - скріншот з відео "Прессбол"

Liked the article?
Help us be even more cool!