ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Беркут" побив фотокора ИТАР-ТАСС на Банковій 1 грудня

25.12.2013, 12:18

Фотокореспондента ИТАР-ТАСС Зураба Джавахадзе бійці “Беркуту” побили 1 грудня у Києві на вулиці Банковій. Про це Джавахадзе повідомив в коментарі ІМІ.

“Це було біля Адміністрації президента, коли "Беркут" вибіг з-за спин строковиків, до мене підбіг беркутівець, уклав на землю, я інтуїтивно прикрив рукою голову. У мене в руці був об'єктив. І раптом до мене почали підбігати співробітники “Беркута”, і бити кийками по ногах, спині й голові”, - розповів Джавахадзе.

Проте фотокор вважає, що йому пощастило більш на відміну від його: “В рюкзаку у мене була 1,5 літрова пляшка з водою, і всі удари палицею по спині відскакували. А потилицю мені не змогли пробити, тому що я прикрив голову об'єктивом 70-200 мм Нікон, це великий об'єктив. На жаль від ударів, його залізний корпус погнувся і тепер він не працює. А так я відбувся забоєм кисті правої руки і синцями на ногах, і плечі. Але треба бути об'єктивним, мене закрив строковик, після чого побиття припинилося. Він же мене вивів звідти”, - розповів журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!