ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аласанія підписав контракт із головою наглядової ради НСТУ

04.05.2017, 16:54

Сьогодні, 4 травня, у Києві новообраний голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія і голова наглядової ради Суспільного мовлення Тетяна Лебедєва підписали контракт, повідомляє Суспільне мовлення.

“Головне зроблено. Головне – це те, що на прозорому, публічному конкурсі обрано команду тих, кому ми довіряємо реформування. Це новий суспільний контент, нова парадигма, співвідношення телерадіомовників і аудиторії. Справжній зміст реформи – це відповідальність нової команди реформаторів, яку ми обирали на прозорому конкурсі. Було вісім претендентів. Переміг Зураб Аласанія. В найближчий час він представить нам членів правління, з якими він буде робити цю реформу”, – сказала Тетяна Лебедєва.

Зураб Аласанія, підписуючи контракт, зазначив, що планує восени 2017 року показати перший результат своєї команди: “Хочу почати роботу вже, з повноваженнями, яких нам раніше не вистачало”.

Заступниця голови Наглядової ради Світлана Остапа уточнила, що Зураб Аласанія вступить у повноваження 13 травня, і запросила всіх на відкрите засідання з обрання членів правління ПАТ “НСТУ”, яке відбудеться в “Укрінформі” 15 травня о 12.00.

15 травня Аласанія представить членам Наглядової ради команду, яку хоче бачити членами правління. Наглядова рада таємним голосуванням буде обирати кожного із шести членів правління НСТУ.

Як повідомляв ІМІ, 10 квітня Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії обрала головою правління Суспільного мовлення Зураба Аласанію.

Фото - Олексій Темченко

Liked the article?
Help us be even more cool!