ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Активісти припинили блокування NewsOne

05.12.2017, 11:35
Фото - DW

Активісти, які блокували один з в'їздів до офісу телеканалу NewsOne у Києві, ввечері 4 грудня зняли блокаду, повідомляє DW з посиланням на інформацію телеканалу.

Протестувальники прибрали мішки з піском та інші перешкоди, які встановили на в'їзді до бізнес-центру, в якому розташований офіс NewsOne.

Як повідомляв ІМІ, 3 грудня у Києві невідомі в балаклавах заблокували в’їзд до офісу телеканалу NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Такі дії невідомих телеканал пов’язує з трансляцією ініційованого лідером партії “Рух нових сил” Міхеїлом Саакашвілі маршу за так званий “народний імпічмент” президента України Петра Порошенка.

Активісти, які заблокували 3 грудня один з в’їздів в офіс телеканалу NewsOne у Києві, пообіцяли зняти блокаду після виконання низки вимог.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу “Український формат” на телеканалі NewsOne народний депутат Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх “державним переворотом”.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав протестувальників припинити блокування телеканалу NewsOne у Києві.

Сам Євген Мураєв заявив, що до блокування телеканалу причетний керівник “Братства” Дмитро Корчинський. “У мене є інформація про те, що Корчинському з Адміністрації президента дали гроші за те, щоб заблокувати єдиний канал, який докладає максимум демократичних зусиль до відставки президента і показує ситуацію в країні”, – заявив парламентар в ефірі телеканалу.

4 грудня директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко повідомив, що співробітники поліції не виявили фактів правопорушень на місці проведення акції протесту біля будівлі заблокованого телеканалу NewsOne і не вносили якихось відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР).

4 грудня Президент України Петро Порошенко зазначив, що вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада) має більш ефективно здійснювати регулювання медіапростору.

4 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення у зв’язку з блокуванням телеканалу NewsOne заявила, що виступає за посилення своїх повноважень в умовах гібридної війни.

6 грудня Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики обговорить питання блокування телеканалу NewsOne.

Liked the article?
Help us be even more cool!