ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Активісти оголосили про безстрокове блокування "Інтера"

05.09.2016, 12:34

Активісти, що зібралися зранку 5 вересня під будівлею телеканалу “Інтер”, оголосили безстрокову акцію протесту і блокування каналу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

До полудня вони планують встановити там блокпост і очікують, що кількість протестувальників перевищить тисячу осіб.

“Ми зараз перекриваємо цей канал, щоб російська агентура не могла сюди потрапити. Ми всіх випускаємо і нікого не пускаємо”, - сказав 5 вересня журналістам боєць батальйону “Свята Марія” Олексій Середюк.

За його словами, ця акція оголошується безстроковою. Також боєць зазначив, що до полудня активісти очікують збільшення кількості учасників до більш ніж тисячі, а також хочуть встановити наметове містечко і пункт пропуску біля телеканалу.

“До обіду сюди привезуть покришки, пісок. Ми будемо влаштовувати барикаду і пропускний пункт”, - повідомив Середюк.

За його словами, в акції беруть участь бійці батальйонів “Донбас”, “Айдар”, “Свята Марія”, учасники організацій “Україна - це ми”, студенти та активні кияни.

Присутні звинувачують телеканал “Інтер” в проросійській позиції.

Зранку кількість протестувальників становила кілька десятків людей.

Як повідомляв ІМІ, 5 вересня, вранці, у Києві під стінами головного офісу телеканалу “Інтер” на вулиці Дмитрівській зібралися десятки активістів, які не згодні з політикою телеканалу.

4 вересня телеканал “Інтер” заявив про напад на офіс компанії “Національні інформаційні системи”, збройний напад та постраждалих.

Напад і підпал будівлі НІС 4 вересня слідчі кваліфікують за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Фото - Фейсбук Сергій Щербина

Liked the article?
Help us be even more cool!