ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

22 червня - конференція «Медіавласність українських ЗМІ в офшорних зонах: проблеми та шляхи вирішення»

20.06.2011, 00:45

22 червня відбудеться конференція «Медіавласність українських ЗМІ в офшорних зонах: проблеми та шляхи вирішення». Організатор - міжнародна організація Артикль 19 спільно з Інститутом Медіа Права за підтримки Міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа».

Однією з проблем медіа простору в Україні є приховування фактичних власників телерадіокомпаній в офшорних зонах. Учасники / учасниці конференції матимуть змогу ознайомитись із українським та закордонним досвідом регулювання участі офшорних зон у структурі власності телерадіокмпаній. Конференція проводитиметься у співпраці з експертами/ експертками міжнародної організації «Артикль 19», які презентуватимуть учасницям / учасникам експертний звіт «Прозорість медіа-власності від офшорних компаній в Україні: проблеми та рішення».

У роботі конференції візьмуть участь представники / представниці міжнародної організації «Артикль 19», міжнародні експерти / експертки, представники / представниці владних структур, медіа юристи / юристки та медіа експерти / експертки, а також представниці / представники ЗМІ та громадянського суспільства.

Учасники / учасниці матимуть змогу ознайомитись та обговорити моделі регулювання прозорості медіавласності, зокрема щодо обмеження участі офшорних компаній у структурі медіа власності телерадіокомпаній з міжнародними експертами Мануелою Преотеаса (Румунія) та Лашею Тугуші (Грузії).

Конференція відбудеться 22 червня 2011 року у Великій конференц-залі готелю «Салют» за адресою: м. Київ, вул. Івана Мазепи 11-Б. Початок реєстрації і вітальна кава для учасниць / учасників о 9.30; початок роботи конференції - о 10.00.

Зареєструватися можна за телефоном 284-61-64 чи електронною адресою info(at)medialaw.kiev.ua.

Liked the article?
Help us be even more cool!